Strada „Mircea cel Bătrân” va fi redată circulaţiei rutiere luni, 20 ianuarie

Strada „Mircea cel Bătrân” va fi redată circulaţiei rutiere luni, 20 ianuarie

Strada „Mircea cel Bătrân”, în prezent exclusiv pietonală, va fi redată circulaţiei rutiere începând de luni, 20 ianuarie. În acest sens, angajaţii Societăţii Giurgiu Servicii Locale din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu au trecut la amenajarea ei, respectiv la trasarea marcajelor rutiere, urmând să amplaseze şi indicatoare rutiere.
Strada este prevăzută cu o trecere de pietoni, între Oficiul Poștal 1 și Şcoala de Muzică şi Arte Plastice “Victor Karpis”, marcată deja, iar limita de viteză a autovehiculelor va fi de 30 de km/h. Pe această stradă vor fi montate indicatoare de oprire interzisă, de zonă rezidențială, două care să indice programul, alte două de interzicere a traficului pentru autovehiculele cu tonaj mai mare de 3,5 tone şi patru indicatoare de trecere de pietoni.
Programul destinat circulației rutiere, pe această stradă, va fi de duminică, după ora 24.00 și până vineri la ora 18.00, urmând ca strada să rămână pietonală la sfârșit de săptămână, respectiv de vineri seară (ora 18.00) și până duminică, la miezul nopții.
Reamintim că opinia majorității giurgiuvenilor intervievați în cadrul unui sondaj de opinie realizat anul trecut, a fost aceea ca strada Mircea cel Bătrân să fie deschisă circulaţiei auto de luni până vineri.

Ultima modificare: 10.01.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Prima şedinţă extraordinară pe anul 2014 a Consiliului Local al

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.